Procesul de certificare

Velo Popas este o certificare obtinuta in urma unui proces de certificare simplu, rapid și clar.

Pasul 1 - Autoevaluare

Autoevaluarea se poate face direct pe site-ul www.velopopas.ro, prin simpla creare a unui cont în spațiul dedicat furnizorilor de servicii.

Pentru informații detaliate referitoare la condițiile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a fi certificați puteți consulta materialele noastre pentru fiecare tip de certificare:

Prin transmiterea fiselor de autoevaluare va fi generat si procesul de certificare. Veti primi un mesaj de confirmare a transmiterii informatiilor catre Velo Popas si de incepere a procesului de certificare.

Va incurajam sa demarati procesul de certificare chiar daca nu indepliniti toate criteriile minime obligatorii. In pasii urmatori veti beneficia de ajutorul nostru pentru a indeplini criteriile intr-un mod

Pasul 2 - Îndeplinirea criteriilor de certificare

Pentru obtinerea certificarii trebuie sa indepliniti toate criteriile obligatorii. Criteriile suplimentare va vor ajuta in promovarea pe platformele de promovare, oferind cicloturistilor posibilitatea de a va selecta ca furnizor de servicii in functie de serviciile pe care le oferiti.

Pentru indeplinirea criteriilor veti fi asistati de reprezentantii Velo Popas. Noi va putem ajuta atat cu informatii, cat si cu materiale sau servicii necesare indeplinirii conditiilor de certificare.

Pasul 3 - Verificarea criteriilor și semnarea parteneriatului

In momentul in care considerati ca indepliniti criteriile minime de certificare, un reprezentant Velo Popas va evalua la fata locului functionalitatea serviciilor oferite. Este important ca evaluatorul sa aibe acces in toate spatiile si sa i se puna la dispozitie documente solicitate. Contractul de parteneriat poate fi consultat aici.

In cazul neindeplinirii unuia sau mai multor criterii, veti primi o derogare pentru indeplinirea respectivului/respectivelor criterii (in cazul in care se constata ca sunt disfunctionalitati minore, care pot fi usor si rapid indeplinite) sau o amanare a certificarii (in cazul in care disfunctionalitatile sunt majore sau dureaza un timp indelungat).

Pasul 4 - Certificarea

Prin verificarea indeplinirii conditiilor de certificare veti primi diploma de certificare, acordul de parteneriat si acordul de utilizare al siglei Velo Popas.